Beleef Brooklyn Nights in Aalsmeer - Spectaculaire Dinnershow!

Bij deze dinnershow is inbegrepen:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangendiner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

  U kunt een keuze maken uit 1 van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

  Prijzen:

  Queens - € 75,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  Deelnemers aan het zogenaamde Queens arrangement worden uitgenodigd plaats te nemen aan tafels die staan opgesteld op een klein bordes op de 1e etage (geen lift).
  Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
  Arrangement, aperitief gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
  Wanneer u een Queens arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten.

  Harlem - € 95,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  Op de 1e etage (geen lift) in ons Big Apple restaurant hebben wij een aantal lange, ronde en kleine tafels aan de balustrade van de Brooklyn Bridge opgesteld.
  Vanaf deze plek is het entertainment op de parterre en showtrap minder goed zichtbaar. Een en ander wordt echter volop gecompenseerd met optimaal entertainment tussen de tafels.
  Arrangement, aperitief gevolgd door een 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
  Wanneer u een Harlem arrangement boekt zit u aan tafel bij andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel

  Down Town - € 115,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  Inclusief aperitief, 4 gangen menu, softdrinks, wijn, drankjes tijdens de after party (Hollands assortiment), tevens koffie / thee na de theatershow.
  Ons Down Town restaurant hebben wij omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar u, net als in de andere locaties, kunt genieten van een heerlijk diner en uitzonderlijk entertainment. In principe geniet u van uw diner samen met andere gasten aan uw tafel. Mocht u met 8 of 10 personen zijn, dan wordt u aan een privétafel met uw gasten ingedeeld. Dit geldt in deze categorie (Down Town) uitsluitend voor 8 tot 10 personen! Tijdens het voortreffelijke diner kunt u genieten van top entertainment gevolgd door de show in het Broadway Theater en de afwisselende after party.Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de parterre van het Big Apple restaurant. 

  Manhattan - € 145,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  De Manhattangasten worden in een aparte sfeervolle ruimte ontvangen voor het aperitief, inclusief enkele exclusieve hapjes. Vervolgens wordt aan een mooie dinertafel in het Big Apple restaurant een amuse en een voortreffelijk 4-gangen diner geserveerd, inclusief softdrinks en wijnen. Tijdens het diner vindt afwisselend entertainment met zangeressen, zangers, danseressen en dansers tussen de dinertafels plaats. Vrijwel onmiddellijk nadat u van het dessert heeft genoten wordt u uitgenodigd naar het Broadway Theater te gaan alwaar u kunt genieten van een circa 75 minuten durende zeer afwisselende show, gevolgd door de after party. Tijdens de after party serveren wij koffie / thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
  Wanneer u een Manhattan arrangement boekt zit u aan tafel met andere gasten. Vanaf 8 personen krijgt u bij dit arrangement een privé tafel. 

  Manhattan Piano Bar Restaurant - € 155,50 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  Wanneer u voor dit arrangement kiest verblijft u tijdens het diner in de prachtige, zeer luxe ambiance van het Piano Bar Restaurant met aan de vleugel één van onze entertainers.
  Tijdens het diner wordt u regelmatig verast door artiesten en dansers uit de show en waant u zich bij tijd en wijle op een heel luxe cruiseschip.
  Net als bij de andere arrangementen wordt u wel bij andere gasten aan tafel ingedeeld. Tenzij u met minimaal 10 personen bent dan krijgt u een aparte tafel.
  Het arrangement bestaat uit aperitief rondom de bar, gevolgd door een amuse, 4-gangen voortreffelijk diner, softdrinks, wijnen. Vervolgens theatershow / after party. Na afloop theatershow, tijdens de after party, koffie en thee alsmede overige dranken (Hollands assortiment).
  Wanneer te weinig gasten voor dit arrangement hebben gekozen gaat dit ten koste van de ambiance en zullen wij onze gasten onderbrengen aan goede tafels op de begane grond van het Big Apple restaurant. 

  VIP - € 175,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten
  Het Brooklyn Vip arrangement garandeert u de ultieme VIP beleving. U kunt voor de entree van Studio’s Aalsmeer op het vipdeck parkeren. U wordt aan een aparte incheckbalie ontvangen en begeleid naar de sfeervolle, speciale VIP aperitief ruimte, alwaar u een glas champagne en enkele exclusieve hapjes worden geserveerd.
  Eén van onze gastvrouwen of gastheren brengt u vervolgens naar uw privé tafel in het Big Apple restaurant alwaar u enkele amuses, gevolgd door een voortreffelijk 4-gangen diner wordt geserveerd ‘besprenkeld’ met mooie wijnen en softdrinks.
  Regelmatig komen danseressen, dansers, zangeressen en zangers aan uw tafel voorbij en laten u genieten van uniek topentertainment. Soms op 1 meter of minder afstand.
  Nadat u heeft genoten van het diner en het bijzondere entertainment zijn in het Broadway Theater de beste plaatsen midden in de zaal, niet te dicht bij het podium (i.v.m. led-schermen), voor u gereserveerd. De circa 75 minuten durende show gaat als een wervelwind aan u voorbij.
  Na afloop van de show staat in een aparte ruimte de koffie voor u klaar en kunt u daarna deelnemen aan de afwisselende after party gevolgd door de ‘uitzwaai’ finale.

  Royal VIP - € 235,00 per persoon + € 4,75 p.p. servicekosten(te boeken vanaf 8 personen) 

  Nadat u uw auto heeft geparkeerd op het vipdeck, wordt u in de foyer opgewacht door uw eigen ober of serveerster die u brengt naar de gereserveerde zitplaatsen in de stijlvolle aperitief ruimte, alwaar u wordt ontvangen met een glaasje champagne enkele amuses en overige drankjes op basis van Nederlands gedistilleerd.
  Uw private attendant begeleidt u daarna naar uw dinertafel en wijkt vervolgens op gepaste afstand, niet van uw zijde, zorgt ervoor dat u gebracht wordt naar het theater en de gereserveerde stoelen in de New York Night Club, alwaar na de show ook de koffie aan u wordt geserveerd.
  Rond 00.00 uur neemt uw attendant afscheid van u en uw gasten en kunt u terugkijken op een fantastische avond met service op supersterren niveau.
  De meest ultieme VIP beleving. Met VIP zitplaatsen aan private table en Menu Superieur. Tevens inclusief VIP ontvangst met amuses en champagne, de gehele avond begeleiding door een persoonlijke gastvrouw, exclusieve wijnen en speciale parkeerplaats op ons VIP dek.

  Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

  • Zaterdag 29 september
  • Zaterdag 13 oktober
  • Vrijdag 16 november
  • Zaterdag 24 november
  • Vrijdag 14 december
  • Zaterdag 22 december
  • Dinsdag 25 december
  • Woensdag 26 december

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 26 december 2018.

Brooklyn Nights in Aalsmeer

  Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u deze dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

  Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple. De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

  Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur Grand Finale

9.3/10 19 reviews

Reviews van gasten

Alie Buitendijk

Met partner

8

Wij hebben een geweldige avond gehad met ons gezin.

Eric B

Met partner

10

Van begin tot eind één groot feest. We hebben ons geweldig vermaakt.

Bernard Kin

Met partner

9

Wij zijn met het bedrijf geweest, met 42 personen en we hebben een zeer leuke avond gehad. Iedereen aan te raden. Vr. gr., Bernard Kin

Peter Vedder

Met partner

10

Het arrangement was geweldig. De omgeving en buurt zijn ons niet zo bekend, maar het was voor ons te doen. Het personeel was erg behulpzaam, vooral omdat mijn vrouw in een rolstoel zit. We werden overal geweldig geholpen. De prijs was in verhouding goed. Het en drinken was heerlijk, alleen het hoofdgerecht zou de volgende keer een keuze moeten zijn, zoals keuze uit 2 gerechten.

Anoniem

Met partner

9

Alles was keurig verzorgd. Het eten was heerlijk, goed entertainment, goede sfeer. Een aanrader, we hebben genoten!

Anoniem

Met partner

8

leuke avond !

Anoniem

Met partner

9

Het was een groot feest van het begin tot het eind!!!! Geweldig personeel wat een klasse. Ik zou graag de foto’s die gemaakt zijn willen bestellen! Het was tafel 201 en mijn man werd 80 jaar Hartelijke groeten Jell

PV Isselwaerde

Met partner

9

We hebben de avond van ons leven gehad. Iedereen heeft heerlijk gegeten, de gerechten waren verrassend en bijzonder . De show tijdens het diner was leuk en afwisselend. Ook de zaal die we op het laatste moment kregen (pianozaal) voldeed aan alle verwachtingen. Gezellig en sfeervol met mooie gedekte ronde tafels. De theatershow was geweldig en zo veel meer als we dachten. Hoe mooi en bijzonder waren de decors en kostuums en de optredens, we hebben hiervan echt genoten. Na het theater nog de after party, die duurde te kort, we hadden graag nog een uurtje langer gebleven, iedereen had het naar zijn/haar zin. Als er een minpuntje te noemen valt, en dat is echt een heel klein puntje, dan hadden we de koffie liever direct na het dessert gehad in plaats van na de theatershow. Als we de gelden ervoor zouden hebben , dan zouden we zeker ieder jaar willen gaan. Met dank aan iedereen die van ons 25 jarig jubileum van onze personeelsvereniging een geweldig feest hebben gemaakt,

Anoniem

Met partner

10

Perfect georganiseerd en van hoge kwaliteit op alle fronten. omgeving: vind ik niet zo belangrijk buurt : evenzo

John Oost

Met partner

9

Wij hebben met 22 personen een fantastische avond gehad ter ere van ons50 jarig huwelijk Het was super goed verzorgd en de avond was vol verrassingen en zo voorbij. iedereen heeft genoten bedankt voor herhaling vatbaar zullen het aanbevelen.

Joh van Dijk

Met partner

9

Diner was prima en vlot uitgeserveerd, goede vriendelijke bediening. Entree: goede ontvangst Entertainment: goed en afwisselend programma

Tessa Kamphuis

Met partner

10

Ik heb er van genoten. Het was gewoon weg super!

Nico Dorrestein

Met partner

10

We waren met elf personen, en het was een feest voor ons.

Pascale van Welbergen

Met partner

9

Het was echt fantastisch ook om andere aan te raden om hier een keer naar toe te gaan. Alles netjes geregeld mijn complimenten.

Anoniem

Met partner

10

Top voor een bedrijfsuitje. Zeer veel positieve reacties ontvangen.

Jorana Smit

Met partner

9

Wat een geweldige avond! Wij hadden een luxer arrangement en zatten op het podium! Verder ook gebruik gemaakt van het "spotlight arrangement " en dat was ook om nooit meer te vergeten. Ik heb door de avond weer wat van m'n bucket list kunnen afstrepen en zou zeker nogmaals gaan.

Anoniem

Met partner

8

Show was heel goed. Decor en sfeer was goed. Eten was heerlijk. Maar voor grote eters beetje weinig. Geweldige avond gehad.

Ingrid Kamps

Met partner

10

Wij vonden het echt geweldig! Mijn moeder heeft echt een geweldige verjaardag gehad. Jullie maken er echt een geweldige avond van waar ieder zich een prinses voelt! Top!!

Mok v Stein

Met partner

10

Het enige minpunt vinden wij dat je nog €5,-- voor parkeergeld per auto moet betalen.

Onze partner

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestentrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestentrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestentrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.