Spectaculaire Dinnershow in Aalsmeer - Beleef Brooklyn Nights

Dit arrangement is inclusief:

  • Amuses bij ontvangst
  • Aperitief Mainstreet
  • 4 gangendiner – Menu De Luxe
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
  • Broadway Theatershow
  • Afterparty

  U kunt een keuze maken uit een van de 4 arrangementen die alle 4 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

  Prijzen:

  Queens - € 75,00 per persoon
  Kiest u voor het Queens arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op een luxe barstoel in de Big Apple en de heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.
  Slechts 50 plaatsen beschikbaar. U zit achterin de zaal

  Bronx - € 89,50 per persoonKiest u voor het Bronx arrangement, dan kunt u gezellig plaatsnemen op hoge stoelen (3e rang) in het Big Apple restaurant en heeft u toegang tot de gehele Brooklyn Nights dinnershow.

  Harlem - € 99,50 per persoon
  Een volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Dit arrangement biedt u een derderangs placering en een heerlijk Menu II De Luxe.

  Manhattan - € 139,50 per persoon
  Bent u op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen en een speciaal Superieur menu.

  Brooklyn - € 179,50 per persoon
  De ultieme VIP beleving voor u en uw gasten krijgt u met het Brooklyn arrangement. Naast een VIP ontvangst wordt u begeleid naar uw eigen tafel en wordt u bediend door uw persoonlijke gastvrouw. De chef heeft een speciaal menu voor u samengesteld, gecombineerd met exclusieve wijnen. Tevens bieden we binnen het Brooklyn arrangement:

  • VIP parkeren, garderobe en ontvangst
  • U wordt verwelkomd en begeleid door uw eigen gastvrouw
  • Champagne bij ontvangst
  • Een aperitief in de intieme Pianobar
  • 4 gangen Superieur diner in de Big Apple
  • Exclusieve wijnen
  • VIP zitplaatsen en een eigen tafel

  Royal VIP - € 239,75 per persoon (te boeken vanaf 8 personen)
  De meest ultieme VIP beleving. Met VIP zitplaatsen aan private table en Menu Superieur. Tevens inclusief VIP ontvangst met amuses en champagne, de gehele avond begeleiding door een persoonlijke gastvrouw, exclusieve wijnen en speciale parkeerplaats op ons VIP dek.

  Optioneel bij te boeken:

  • Voorontvangst - € 25,00 per persoon
   Ontvang uw gasten in een eigen, aparte sfeervolle ruimte onder het genot van drankjes en amuses. Zowel tijdens de ontvangst als gedurende de avond wordt u begeleid door uw eigen professionele gastvrouw. Mocht u gebruik willen maken van een geluidsinstallatie (bijvoorbeeld bij een speech) dan is deze tegen meerprijs verkrijgbaar.

Al te boeken vanaf 2 personen en wel op de volgende data:

2018: 20 januari, 10 februari, 17 maart en 21 april 2018.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 21 april 2018.

Brooklyn Nights in Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer presenteert in samenwerking met Frank Wentink: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

  Brooklyn Nights neemt u mee naar de ’s wereld meest inspirerende smeltkroes van culturen en muziekstijlen, the Big Apple.  De fantastische cast en het professionele showballet brengen New Yorks bewogen geschiedenis volop tot leven.

TOP Entertainment

  Wederom brengt Nederlands meest spraak­makende dinnershow producent, Frank Wentink, een spectaculaire avond op het hoogste niveau. De dinnershow Brooklyn Nights staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. Brooklyn Nights is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Brooklyn Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Studio’s Aalsmeer is dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

  We ontvangen u met een aperitief in een van onze themabars waarna we u naar uw tafel begeleiden in het unieke en sfeervolle Big Apple restaurant. Hier geniet u tijdens een uitstekend 4-gangen diner van top entertainment; op het podium, tussen de tafels en soms zelfs óp de tafels. De show wordt vervolgd in ons prachtige Broadway Theater waar de LED-schermen het spectaculaire en afwisse­lende decor vormen van deze eigentijdse show. En of dat al niet genoeg is, kunt u ook nog nage­nieten tijdens de afterparty waar de sterren van de show in de diverse ruimtes optreden. De intieme en persoonlijke setting zorgen voor een bijzondere en unieke ervaring. We sluiten de avond af met een swingende Grand Finale in de foyer. Klinkt het alle­maal te mooi om waar te zijn? Seeing is believing.

Een complete avond uit

18.00 uur    Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur    4-gangendiner in de Big Apple
21.30 uur    Show in het Broadway Theater
22.45 uur    Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur    Grand Finale

8.5/10 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

Met partner

8

Wij vonden het een hele gezellige avond vullend programma en hebben heerlijk gegeten

Anoniem

Met partner

9

Namens allen kan ik melden dat we een fantastische avond hebben gehad. Zo goed verzorgd, een groots aanbod aan entertainment, helemaal top!

Onze partner

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestentrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestentrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestentrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Feestentrends.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al een verzekering afgesloten vanaf € 1,55 p.p. zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Als u definitief reserveert ontvangt u van Hotelidee een bevestiging met daarin tevens verdere informatie over hoe u de annuleringsverzekering af kunt sluiten. Uiteraard kan de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en eventuele vragen beantwoorden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Ja zeker! Bij Feestentrends.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd's tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.