Vrijgezellenfeest op het water - Boottocht door de kanalen van Den Haag

Dit arrangement is inclusief:

  • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper
  • Privé sloep
  • Mogelijkheid om zelf eten en drinken mee te brengen
  • Diverse opstapmogelijkheden
  • Zowel voor grote als voor kleine groepen

Sloepen & prijzen

Schip voor 12 passagiers:- 1 uur voor € 100,00
Vervolgens € 45,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 23 passagiers:- 1 uur voor € 210,00
Vervolgens € 55,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 30 passagiers:- 1 uur voor € 300,00
Vervolgens € 70,00 voor ieder extra half uur.

Schip voor 46 passagiers:
- 1 uur voor € 400,00
Vervolgens € 85,00 voor ieder extra half uur.

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Vrijgezellenfeest op het water

  Deze aanbieder heeft een sloep voor kleine groepen (t/m 12 passagiers), maar ook grote schepen voor grotere groepen. Jullie kunnen opgehaald worden bij de treinstations Centraal Station en Hollands Spoor of bij één van de vele andere aanlegplaatsen. Jullie mogen zelf hapjes en drankjes meebrengen, maar de schippers kunnen het ook voor jullie verzorgen.

Eten & drinken

  Jullie kunnen zoals gezegd zelf voor hapjes en drankjes zorgen, maar daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om drankjes en hapjes bij te reserveren. 
  Enkele voorbeelden:
  - De Bitterballen & Borrelboot
  - Een Wijnproeverij
  - Een Bierproeverij
  - Een Kaasproeverij

  Er is heel veel mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Gids

  De ervaring is dat niet alle groepen behoefte hebben aan een gids. Dat geldt zeker voor vrijgezellenvaarten. Bij een groepsvaart met gids komt er € 5,00 per uur (per boot) bij. Deze gids zal jullie van alles vertellen over de stad en de beste tips kunnen geven over waar jullie het beste na de rondvaart nog een drankje of een hapje kunnen doen!

9.0/10 1 review

Reviews van gasten

Joep van Alphen

Met partner

9

een leerzame toer met een enthousiaste verteller Chris Schram

Onze partner

Algemeen

De Haagse Willemsvaart verzorgt sinds april 2009 boottochten in Den Haag / Scheveningen. Er worden schepen ingezet waarmee er zowel in de stad als op het Verversingskanaal, de Koninginnegracht èn het (bijna 1.000 jaar oude [ad. 1097]) kanaal langs het Haagse Bos richting Clingendael gevaard kan worden. Er zijn schepen voor kleine groepen en schepen voor groepen tot circa 25 personen.

Faciliteiten

Er zijn verschillende boten voor voor diverse groepen en in samenspraak kan er ook een tocht op maat samengesteld worden.

Ligging

Het is mogelijk in overleg om op op diverse plaatsen aan te leggen op verschillende punten in de stad.

Omgeving

Deze aanbieder heeft goede contacten met diverse restaurants, musea en andere actracties in de buurt. Ze adviseren u graag over een complete tocht

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Feestentrends.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Feestentrends.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Feestentrends.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.